CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週三 24 4月 24 15:28:40

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 9 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 請問各位......
文章發表於 : 週一 23 5月 05 21:34:05 
資深討論區會員

知唔知一個全新

My blog and gallery:
http://blog.hmlai.com/

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re: 請問各位......
文章發表於 : 週一 23 5月 05 22:17:39 
討論區會員

[quote="lonelyboy"]知唔知一個全新

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 23 5月 05 22:27:38 
資深討論區會員

contaxnikon 寫:
多口問句........T3 個快門制........好似好易禁錯咁...........
i mean 好難半按快門 ( compare with G2).........係咪我個二手有問題?

係比較難半按快門 :(

My blog and gallery:
http://blog.hmlai.com/

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 23 5月 05 22:33:05 
討論區會員

lonelyboy 寫:
contaxnikon 寫:
多口問句........T3 個快門制........好似好易禁錯咁...........
i mean 好難半按快門 ( compare with G2).........係咪我個二手有問題?

係比較難半按快門 :(

嚇親我.............我見又唔係半按唔到,但又成日想半按時,已經全按。
可能習慣左G2 既快門制........

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 23 5月 05 22:44:36 
資深討論區會員

無錯, 確實係你個手有問題.he.he :mrgreen:
(同你講笑,唔好嬲.)
In fact, there is no more problems of your camera as i think.My T2, T3 also like that. Actually the two stage switching feeling of these shuter switch is not so easy for your seperated.But, 你慢慢用你隻手指去feel 吓,咁你會發覺係有兩段,只不過感覺好微.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 23 5月 05 23:23:10 
討論區會員

2003年買價
黑 T3D $4900
銀 T3D $4500
上星期尖沙咀問過,依家要係日本訂要黑T3D$7500

回頂端
 個人資料  

文章主題 :