CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 29 3月 24 10:28:18

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : Re: 哈嫂500cm
文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:04:41 
幹事
幹事

寶寶 寫:
井 寫:
billyting 寫:
寶寶 寫:
好有興趣, 點算? :twisted:

我都想, 不過$7500真係有點貴, 係貪佢連鏡連視平頭.... :wink:

可惜係烏仔頭, 仲有要買返個WLF都幾惡攪...

咁邊到有平呀? :twisted:

都話搵sing大大, 一唔係上ebay守株待兔, US700-900攪掂晒, 不過風險高DD, 膽博膽架咋 ...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:16:18 
資深討論區會員

井 寫:
寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:

我都想, 不過$7500真係有點貴, 係貪佢連鏡連視平頭.... :wink:

都話搵sing大大, 一唔係上ebay守株待兔, US700-900攪掂晒, 不過風險高DD, 膽博膽架咋 ...

我最怕係上網買野架啦 :cry: :cry: :cry: :cry:
好野, 唔洗買 :P :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:25:18 
幹事
幹事

寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:

我最怕係上網買野架啦 :cry: :cry: :cry: :cry:

上網買野有咩要怕呢? 8)

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:33:42 
幹事
幹事

井 寫:

做乜係咁叫我賣我D仔??? :evil:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:36:23 
幹事
幹事

sing 寫:
井 寫:

借D仔出去識女仔! 你都想抱孫架... XDDDDD

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:36:58 
資深討論區會員

井 寫:
寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:

我呢D婆仔, 要摸下實物先安心買!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:37:46 
資深討論區會員

井 寫:
sing 寫:
井 寫:

我都識幾多女仔未婚而靚女架XDXDXDXDXD :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:44:15 
幹事
幹事

寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:
井 寫:
寶寶 寫:

我呢D婆仔, 要摸下實物先安心買!

咁就要等下本地貨咯...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 25 1月 07 12:47:14 
事務局長
事務局長

寶寶 寫:
井 寫:
sing 寫:
井 寫:

我都識幾多女仔未婚而靚女架XDXDXDXDXD :twisted:

sing大大快d借D仔出黎啦, 我唔會話俾w知..shu... :lol: 8)

Damn, my Calon Segur heart fall in love with Haut Brion

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 25 1月 07 13:09:13 
CONTAX CLUB 會員

我始終覺得女仔用 Rolleiflex TLR 比 Hasselblad 靚 D ..

圖檔

Hasselblad 太累贅 .. Rolleiflex 剛剛好,或者用 lomo 也很有型。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 25 1月 07 13:17:27 

寶寶,要靚,都係買 Rolleiflex .. 都係幾 K 就搞掂 。 :wink: :wink: :wink:

Rolleiflex 細部好多,襯手袋選擇多 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 25 1月 07 13:18:04 
資深討論區會員

章魚 寫:
我始終覺得女仔用 Rolleiflex TLR 比 Hasselblad 靚 D ..

圖檔

Hasselblad 太累贅 .. Rolleiflex 剛剛好,或者用 lomo 也很有型。

唔緊要,
我都係大隻妹黎 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 25 1月 07 13:33:02 
資深討論區會員

章魚 寫:
寶寶,要靚,都係買 Rolleiflex .. 都係幾 K 就搞掂 。 :wink: :wink: :wink:

Rolleiflex 細部好多,襯手袋選擇多 :twisted:

哈仔SWC都好細部~搵個LV做相機袋更好 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 25 1月 07 13:39:16 
資深討論區會員

寶寶 寫:
章魚 寫:

圖檔

唔緊要,
我都係大隻妹黎 :twisted:

即刻用手機影比你睇~~Hassy 500CM + CF180+ 6093T 有幾大件

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 25 1月 07 13:59:58 
資深討論區會員

章魚 寫:

ROLLEIFLEX我都有諗過,
暫時無睇中邊架囉,
快D搵人陪我去睇下啦~
好心呢~~
福心呢~~

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 71 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12345  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :