CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 29 3月 24 06:32:58

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週六 07 5月 05 22:03:13 
CONTAX CLUB 會員

o岩o岩試過,好鬼正,可能係我平時135用慣Split Image,依家覺得順手好多 :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 07 5月 05 23:21:59 
資深討論區會員

42215?

My blog and gallery:
http://blog.hmlai.com/

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 08 5月 05 00:58:05 

lonelyboy 寫:
42215?

我都唔知,可能係42170... 我唔知係唔係acute matte or "D", 不過都已經好光下 :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 08 5月 05 02:12:25 

當然正啦,有 A16 背,阿 "" 是必需品 :twisted: :twisted: :twisted:

我一買了 A16 就發覺要買塊呢塊先方便 .. :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 09 5月 05 23:27:19 
討論區會員

我前排都買左塊有grid o既 acute matte split image focusing screen比部500c/m用, 要成$1880, 赤到爆!!!!! :x :x :x

不過真係好鬼好用~~ :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10 5月 05 00:40:16 

jason.lau 寫:
章魚 寫:
當然正啦,有 A16 背,阿 "" 是必需品 :twisted: :twisted: :twisted:

我一買了 A16 就發覺要買塊呢塊先方便 .. :twisted: :twisted:

If using A16. is it that using the lines of 阿井 will fit 645?? :roll:

井字的上下線就是 645 界線,左右線不用理會。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10 5月 05 00:53:38 

good wor!!! then I don't have to use the screen mask la :P

正是 !! ... :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10 5月 05 09:13:10 

章魚 寫:
章魚 寫:

If using A16. is it that using the lines of 阿井 will fit 645?? :roll:

井字的上下線就是 645 界線,左右線不用理會。

good wor!!! then I don't have to use the screen mask la :P

好好對呀, 就算係冇"d"的, 我都寜願用我依家呢塊 :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10 5月 05 10:02:18 

Henry 寫:

110/2 絕配 :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 10 5月 05 11:05:54 

章魚 寫:
Henry 寫:

110/2 絕配 :twisted: :twisted: :twisted:

yehyeh!!! 速配, I love my 110/2(s), haha 8)

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 10 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 11 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋: