CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週日 28 4月 24 23:04:12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 
發表人 內容
文章發表於 : 週四 02 2月 06 12:26:30 
CONTAX CLUB 會員

見咁多人問,我又問o下先,用Extension Tube 32加落枝CF80度,夠唔夠距離影花花,因為想買返個去花展. :oops:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 02 2月 06 12:31:01 
資深討論區會員

kin 寫:
見咁多人問,我又問o下先,用Extension Tube 32加落枝CF80度,夠唔夠距離影花花,因為想買返個去花展. :oops:

好心你就夾埋係我個 post 到啦
大家目的都係為左花花

32/80 囉
無話夠唔夠,問題在於你想要幾大既花

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 02 2月 06 12:32:20 
討論區會員

我都想買添

差唔多到 花展
個個都想買

其實二手 同 一手大約幾 $$ Extension Tube 32 計

Canon EOS 33
Canon Powershot G2
SX-70 、SIGMA DP2

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 02 2月 06 12:34:03 

lemon 寫:
kin 寫:

大家目的都係為左花花

32/80 囉

:mrgreen: :?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 02 2月 06 13:06:20 
資深討論區會員

kin 寫:
lemon 寫:
kin 寫:

大家目的都係為左花花

32/80 囉

影出黎就係咁:
http://www.square-life.com
Jack.wong 大大的作品! :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週四 02 2月 06 13:25:55 

bearyung 寫:
kin 寫:
lemon 寫:
kin 寫:

大家目的都係為左花花

32/80 囉

影出黎就係咁:
http://www.square-life.com
Jack.wong 大大的作品! :twisted: :twisted:

Thx.bearyung兄

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 43 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章