CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週六 20 4月 24 01:47:44

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 35 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 20 1月 05 23:15:21 
CONTAX CLUB 會員

我用大陸貨 .. 一切正常,暫時 .. 哈哈 ..

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 20 1月 05 23:27:06 
資深討論區會員

So......beside Toyo, which one is good????

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 21 1月 05 23:00:00 
討論區會員

我都係用wonderful的防潮櫃,聽講係同萬成賣緊o既APPOLLO 是同一間廠出品.... 我用o左半年左右,間唔時用個電子濕度計check下,so far 都無問題! :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 22 1月 05 00:20:06 
資深討論區會員

章魚 寫:
我用大陸貨 .. 一切正常,暫時 .. 哈哈 ..

我喺深圳D東東都係用國貨! 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 22 1月 05 00:40:36 
討論區會員

比較之下,睇黎我都應該買個Woundeful 70L,因為經濟D,Quality 又唔錯。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 14:03:08 
討論區會員

Choyin 寫:
martinpt 寫:
我用緊WONDERFUL既60L防潮箱~

我唔知防潮箱應該係點, 我只可以形容我呢部係靜, 同埋個外觀finish做得幾好, 度玻璃門都好扎實.
響大陸買落黎都係五百幾蚊, 算係交足功課~ 8)

請問你買幾多Litre呢?

應該係60L

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 14:10:15 
討論區會員

Choyin 寫:
比較之下,睇黎我都應該買個Woundeful 70L,因為經濟D,Quality 又唔錯。

終於買左個Wounderful AD050C,$750,深水?自取,搬餐死。
Finish 幾好,無雜音,實淨,都可以裝唔少野。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 14:14:19 

Choyin 寫:
Choyin 寫:

終於買左個Wounderful AD050C,$750,深水?自取,搬餐死。

請問深水步邊間呢 :?:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 14:20:41 
討論區會員

Choyin 寫:
Choyin 寫:

同我隻一樣, 真係唔錯~ 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 14:36:36 
討論區新手

我用緊收藏家,用過兩個Model,1個係現時最細o個隻高1級,用到現在,成10都有,完全工作正常,上年買多個再高1級,都好好!再加燙板,方便放o野^^!
型號要返屋企睇o左至知^^!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 19:36:59 
討論區會員

收藏家

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 26 1月 05 20:19:48 
討論區會員

小小米奇 寫:
Choyin 寫:
Choyin 寫:

香港九龍深水?北河街165-167號大利樓8樓D室
http://www.vivaphoto.com/Shop01.html

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 27 1月 05 22:59:02 
討論區新手

unformatx 寫:
我用緊收藏家,用過兩個Model,1個係現時最細o個隻高1級,用到現在,成10都有,完全工作正常,上年買多個再高1級,都好好!再加燙板,方便放o野^^!
型號要返屋企睇o左至知^^!

新o個隻係收藏家AD75,舊o個隻應該o係AD60???因為放o左o係第二到^^!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 11 2月 05 00:29:15 
會計
會計

I want to know if the brand "Procan" which distributed by Tin Cheun is a good choice?

Could anyone share his experience?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 23 2月 05 02:21:10 
討論區會員

Choyin 寫:
小小米奇 寫:
Choyin 寫:
Choyin 寫:

香港九龍深水?北河街165-167號大利樓8樓D室
http://www.vivaphoto.com/Shop01.html

呢間野好唔掂 :twisted:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 35 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 27 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :