CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週六 27 4月 24 15:40:22

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 17:17:33 
討論區新手

我都唔信,,,,,,相對佢唔平?????為什麼我不買連可夫

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 21:10:20 
討論區會員

joe 寫:
引言回覆:
唔知大家有無聽過大陸既崗本波齊波頭, 係改良Acra Swiss, 最細model係NB3-A, 自重0.35KG, 承重15KG! 快拆板另配, 好多size選擇

我只係可以講佢嘅造工幾好...CNN 車床出...但係你話一個頭自重0.35KG 我信(因為可以自己磅)....但你話佢可以負15KG我就好有保留.....德國老...架仔...SWISS 老都未有呢種SPEC. 嘅PRODUCT...深圳廠用咗咩科技同物料咁利害可以造到出嚟呀又.....咩嘢物料可以咁輕又可以受咁大壓力呢....講嚟聽吓?

VELBON 自己己係玩輕取被老外專重吓...之後間間大廠都學佢又用種"鎂"嘅貴 METAL....仲做得好過VELBON 添....但一間深圳廠仲要係抄人嘅DESIGN 車然可以出件咁高SPEC. 嘅PRODUCT......

"和柴BU 蘚" :evil:

由於我無用過, 亦未見過實物, 所以唔敢俾任何意見, 但搵到有關評論可以俾大家參考:

http://www.xitek.com/forum/showthread.p ... did=211363

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 17 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 73 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :