CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 29 3月 24 22:38:31

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ] 
發表人 內容
 文章主題 : 註 冊 結 婚
文章發表於 : 週三 10 12月 03 11:34:11 
討論區新手

朋友結婚大事 (唔好介意我只 post 個 link :) )
http://www.fotop.net/powercatfish/powercatfish25

全程 RTS II + 50mm F1.4

Film :
Kodka E100VS +2 Level to ISO 400
Fujichrome Provia 400F RHP
Fujichrome Velvia 50 RVP

Nikon Fans / Contax 擁疐

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10 12月 03 12:12:21 
CONTAX CLUB 會員
CONTAX CLUB 會員

#39 特別鍾意 :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10 12月 03 18:03:21 
討論區新手

章魚 寫:
#39 特別鍾意 :lol: :lol: :lol:

新娘子幸福的表情.... 真情流露 ~~ :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 10 12月 03 23:29:00 
討論區新手

請問有否用閃燈?全是現場光下拍的嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 11 12月 03 01:05:08 
討論區新手

吹水 寫:
請問有否用閃燈?全是現場光下拍的嗎?

是的是的~~ 全是現場光... :)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 12 12月 03 09:20:55 
討論區會員

:P 有冇留意到註冊時座位錯配了呢 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 17 12月 03 00:10:34 
討論區新手

大B 寫:

哦~~ 是嗎?? 我不知道啊 ~~ 是應該怎樣分座的 ??

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 17 12月 03 01:29:33 
討論區會員

Catfish 寫:
大B 寫:

Search 下人地D wedding site 睇下.....睇多D知多D...實會比你搵到答案 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 17 12月 03 10:48:46 
討論區新手

大B 寫:
Catfish 寫:
大B 寫:

Search 下人地D wedding site 睇下.....睇多D知多D...實會比你搵到答案 :wink:

:? :oops: 等有機會先啦~~ :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 18 12月 03 01:07:26 
討論區新手

我覺得拍得很有風格,很喜歡。
如果平時影結婚相可以好似你咁玩就好~
:D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 19 12月 03 14:49:53 
討論區新手

kennytsang 寫:
我覺得拍得很有風格,很喜歡。
如果平時影結婚相可以好似你咁玩就好~
:D

果次其實大會己經有兩個大師, 用 DSLR 影嫁啦~~

咁我咪可以自由發揮囉~~ :lol:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 11 篇文章 ]