CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 29 3月 24 03:31:18

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 30 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 22 6月 06 12:34:23 
幹事
幹事

lofan 寫:
井 寫:
你話唔學下點影nude, 到時就失禮啦~

點都會係失禮嫁啦,你唔好唔記得我地會長係邊個先得嫁,我 就算去影 nude 都不可同會長大人同日而語啦~

之但係話時話,整蛋糕由何年何月開始竟然成為藝術? :shock:

蛋糕甜品的確係一門"食物的藝術"...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 00:44:23 
會計
會計

學下點影 nude 之前,最重要係揾邊位去 nude。

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 08:55:33 
幹事
幹事

Clifford 寫:
學下點影 nude 之前,最重要係揾邊位去 nude。

你可以考慮 set 枝腳架玩自拍

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 09:28:05 
討論區會員

我未結婚前,期期買アサヒカメラ、但結婚後轉睇左
日本カメラ、CAPA,カメラマン等,因為老婆會以為我睇三仔雜誌. :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 15:14:21 
討論區管理員

kanji 寫:
我未結婚前,期期買、但結婚後轉睇左
日本、CAPA,等,因為老婆會以為我睇三仔雜誌. :lol:

LOL ...... I think its about time our fellow members consider posioning their better half to the Hobby also ... no joking here !!

最後由 FR 於 週五 23 6月 06 16:22:37 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 16:06:39 
討論區會員

FR 寫:
kanji 寫:
日本、CAPA,等,因為老婆會以為我睇三仔雜誌. :lol:

LOL ...... I think its about time our fellow members consider posioning their better half to the bobby also ... no joking here !!

唔好意思,我d英文好差,唔係好知你講o麥, 什麼是 "bobby?" "警察??" :(

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 16:20:04 
幹事
幹事

FR 寫:
kanji 寫:

LOL ...... I think its about time our fellow members consider posioning their better half to the bobby also ... no joking here !!

我又唔覺得有問題喎

一個影相佬買本性感/裸體相返到屋企,會俾人當藝術攝影書定係當鹹書,我就覺得係一個我地好多member 都要面對的問題,反而我覺得值得講喎。

例如話我自己 d Beppin 呀,遊人呀,我阿媽誤會係鹹書就唔好啦

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 6月 06 16:24:49 
討論區管理員

kanji 寫:
FR 寫:
kanji 寫:

唔好意思,我d英文好差,唔係好知你講o麥, 什麼是 "bobby?" "警察??" :(

Well for sake of good language I revert back to Hobby, although I suppose the slank Bobby is more appropiate ( well not quite suitable to explain what it mean here ... needless to say one can take it as meaning the appreciation of Female Body as an art form ....

Ok Joking aside, Its just TYPO ...

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 30 6月 06 22:27:54 
討論區會員

Anyone knows where to order online?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 28 6月 07 12:46:50 
資深討論區會員

又七月啦!我已買了,一邊吃大家樂焗豬扒飯,一邊睇nude!!! :twisted: :twisted: :twisted:

My blog and gallery:
http://blog.hmlai.com/

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 28 6月 07 22:23:51 
幹事
幹事

估唔到07年同06年個封面係同一條Link! :lol:

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 05 7月 08 18:50:03 
資深討論區會員

08年都仲係同一條link!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 08 7月 09 19:09:14 
CONTAX CLUB 會員
CONTAX CLUB 會員

09 edition is available.

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 08 7月 09 21:35:25 
理事
理事

o甘快又一年...........

www.flickr.com/dicksonlau

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 08 7月 09 22:10:41 
資深討論區會員

一年容易又七月......

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 30 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  12

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :