CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週四 18 4月 24 10:08:26

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 這個主題已被鎖定,您不能編輯或回覆這個主題。  [ 6 篇文章 ] 

2004年12月作品精選之選舉(Photo of the Month)
投票活動將於 週二 01 2月 05 22:05:29 結束
#1 by Vincenthoy28 8%  8%  [ 2 ]
#2 by 章魚 4%  4%  [ 1 ]
#3 by Lofan 8%  8%  [ 2 ]
#4 by Lofan 20%  20%  [ 5 ]
#5 by EthanG 16%  16%  [ 4 ]
#6 by anthony8273 20%  20%  [ 5 ]
#7 by kiz_leo 0%  0%  [ 0 ]
#8 by samwong 4%  4%  [ 1 ]
#9 by kiz_leo 20%  20%  [ 5 ]
總投票數 : 25
發表人 內容
文章發表於 : 週一 03 1月 05 22:05:29 
事務局長
事務局長

Woo, 今個月好多相呀! 重要張張都咁正!!

again, 請各位選出自己喜歡既作品. 記住一人一票

#1 by Vincenthoy28
圖檔

#2 by 章魚
圖檔

#3 by Lofan
圖檔

#4 by Lofan
圖檔

#5 by EthanG
圖檔

#6 by anthony8273
圖檔

#7 by kiz_leo
圖檔

#8 by samwong
圖檔

#9 by kiz_leo
圖檔

Damn, my Calon Segur heart fall in love with Haut Brion

最後由 vincenthoy28 於 週一 04 4月 05 23:46:14 編輯,總共編輯了 1 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 04 1月 05 00:32:46 
幹事
幹事

撞佢個鬼,自己投左自己張 #3 ,投完先見到原來有人投左 #4,
早知我將自己果票谷埋落 #4 啦~  :cry:

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 17 1月 05 23:51:28 
資深討論區會員

lofan 寫:
撞佢個鬼,自己投左自己張 #3 ,投完先見到原來有人投左 #4,
早知我將自己果票谷埋落 #4 啦~  :cry:

唔緊要, 我撐你~
不過我都覺得 #4 好過 #3, 雖然 #3 色彩好豐富

唔駛俾面, 想香港既攝影業好, 就儘管狠狠地批評啦!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 18 1月 05 00:06:57 
討論區會員

咦? 因乜解救見唔到自己張相呢? POST 過先~~
圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 18 1月 05 12:37:15 
CONTAX CLUB 會員
CONTAX CLUB 會員

咦? leo 同 anthony同分喎, 咁點算?? :roll:

圖檔
Billy Ting
http://billyting.fotop.net/

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 18 1月 05 12:52:24 
資深討論區會員

咦咦, 乜我都有一票喎.. 唔該 PM 我話我知你係乜水... 等我知道邊個咁無眼光先 哈1 :P

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 這個主題已被鎖定,您不能編輯或回覆這個主題。  [ 6 篇文章 ] 

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :