CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週六 27 4月 24 20:54:35

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週四 22 9月 05 23:07:46 
CONTAX CLUB 會員

小小米奇 寫:
章魚 寫:
都係買 TX-2 過癮 D

章魚兄呢排成日請TX-2呢句?............會唔會自己忍唔往手入貨呢 :P
水貨Kit都係HK$13000左右咋..Buy It Now啦 :twisted:

嘩,大拿拿 13K .... 你以為我發左,我話買的,我必定買。多謝關心
:P :P :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 22 9月 05 23:15:04 

章魚 寫:
小小米奇 寫:
章魚 寫:
都係買 TX-2 過癮 D

章魚兄呢排成日請TX-2呢句?............會唔會自己忍唔往手入貨呢 :P
水貨Kit都係HK$13000左右咋..Buy It Now啦 :twisted:

嘩,大拿拿 13K .... 你以為我發左,我話買的,我必定買。多謝關心
:P :P :P

BIN 24 instalments!!! 8)

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 23 9月 05 01:09:15 
資深討論區會員

wai 寫:
章魚 寫:
黑,銀同價,定價 15300 yen

http://www.cosina.co.jp/seihin/co/ikon/index.html

嚇死我15300 yen  :shock: :shock:
原來係153000 yen 至真!

有剩章魚補貼,大家快來落order,我要一黑一銀,30600 yen :twisted:
多謝章魚 :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 01:11:45 
資深討論區會員

章魚 寫:
joe 寫:
引言回覆:
我打死都買 2 手 Leica

我冇去錯地方或聽錯丫麻.....章魚兄會用L 記?

送給我一定用。實在太貴

我毒極佢都未去買,反而去買些更貴既 :?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 23 9月 05 01:13:52 
事務局長
事務局長

Jesse 寫:
wai 寫:
章魚 寫:

http://www.cosina.co.jp/seihin/co/ikon/index.html

有剩章魚補貼,大家快來落order,我要一黑一銀,30600 yen :twisted:

章魚brother, 1 black 1 siliver please! :lol:

Damn, my Calon Segur heart fall in love with Haut Brion

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:01:51 

Jesse 寫:

我對 135 冇乜信心

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:06:48 
幹事
幹事

章魚 寫:
Jesse 寫:

我對 135 冇乜信心

但 135 係行動力既保証~! Leica M係不二之選~ :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:06:59 
幹事
幹事

vincenthoy28 寫:
Jesse 寫:
wai 寫:
章魚 寫:

章魚brother, 1 black 1 siliver please! :lol:

萬零yen部咁抵, 我支持章大大, 留2黑2銀俾我... 謝謝...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:08:03 

井 寫:
vincenthoy28 寫:
Jesse 寫:
wai 寫:
章魚 寫:

萬零yen部咁抵, 我支持章大大, 留2黑2銀俾我... 謝謝...

呢部野,真係值 萬零 yen :P :P :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:08:50 
幹事
幹事

sing 寫:
章魚 寫:
Jesse 寫:

我對 135 冇乜信心

但 135 係行動力既保証~! Leica M係不二之選~ :twisted:

120好...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:10:51 
幹事
幹事

井 寫:
sing 寫:
章魚 寫:
Jesse 寫:

我對 135 冇乜信心

120好...

一機一鏡好! :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 11:11:41 

sing 寫:
井 寫:
sing 寫:
章魚 寫:
Jesse 寫:

我對 135 冇乜信心

120好...

所以我都係買 TX-2

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 13:47:00 

章魚 寫:
sing 寫:
井 寫:
sing 寫:
章魚 寫:
Jesse 寫:

我對 135 冇乜信心

120好...

所以我都係買 TX-2

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 16:10:37 
資深討論區會員

TX2 除咗影長條, 一般35FORMAT 有咩耍家嘢?

你講得好.....我跟你買章魚兄..... :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 23 9月 05 16:18:30 

joe 寫:
TX2 除?影長條, 一般35FORMAT 有咩耍家??

你講得好.....我跟你買章魚兄..... :twisted:

除了長條,冇,我買佢都只係去旅行影長條,係咁多。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 72 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :