CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週四 28 3月 24 19:01:09

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 54 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週日 11 3月 07 01:42:28 
CONTAX CLUB 會員
CONTAX CLUB 會員

可否受埋我?我今日才有時間read post,表以sent email及填好,錢明天再入及email好嗎?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11 3月 07 02:55:46 
會計
會計

小弟代表敝會多謝大家的支持!

很抱歉,由於要待星期一銀行辦公時間才能更新户口記錄,本人會於手續完成後,才處理餘下「待確定」的存款。各位如有問題,請以 PM 或 email 聯系。

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 13 3月 07 21:35:44 
會計
會計

再補充:本會恕不受理任何於 3 月 10 日後才存入之款項。

本會發現尚有一些未確認的存款..........

如各位於限期前已存入款項,但未通知本會的話,請盡快通知,多謝合作。

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 14 3月 07 00:02:50 
幹事
幹事

Clifford 寫:
再補充:本會恕不受理任何於 3 月 10 日後才存入之款項。

本會發現尚有一些未確認的存款..........

如各位於限期前已存入款項,但未通知本會的話,請盡快通知,多謝合作。

我淨係電話通知過,希望你記得啦  :lol:

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 18 10月 07 14:35:29 
討論區新手

今年又遲左上來加入成為 CONTAX CLUB 會員,

最後機會都過左!真係好想入會,有冇人可幫我? :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 19 10月 07 23:54:44 
會計
會計

chungs 寫:

對不起,已停止辦理。

請見:
http://forum.contax-club.org/viewtopic.php?t=15256

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 22 10月 07 12:35:35 
討論區新手

Clifford 寫:
chungs 寫:

對不起,已停止辦理。

請見:
http://forum.contax-club.org/viewtopic.php?t=15256

唔該哂先!

不過上年入唔到今年又入唔到會有D唔開心姐! :cry:

都用左 CONTAX 成廿年,咁唯有等出年啦!

咁係唔係會在 08年7月中至9月辦理08-09年入會?

及會唔會有討論區的會員 E-mail 通知?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 22 10月 07 12:48:19 
討論區新手

chungs 寫:
Clifford 寫:
chungs 寫:

對不起,已停止辦理。

請見:

唔該哂先!

不過上年入唔到今年又入唔到會有D唔開心姐! :cry:

都用左 CONTAX 成廿年,咁唯有等出年啦!

咁係唔係會在 08年7月中至9月辦理08-09年入會?

及會唔會有討論區的會員 E-mail 通知?

睇真D,係唔係已經無可能再入會?

日本 CONTAX CLUB 總部將會在 2009 年 3 月後結束?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 22 10月 07 20:21:41 
會長
會長

chungs 寫:
睇真D,係唔係已經無可能再入會?

日本 CONTAX CLUB 總部將會在 2009 年 3 月後結束?

完全正確

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 54 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 10 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :