CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週四 09 5月 24 07:25:33

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 166 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678910 ... 12  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 12:21:28 
幹事
幹事

章魚 寫:
井 寫:
章魚 寫:
井 寫:
果幾百大洋, 都唔夠章大大買個袋仔俾2.8FX... :lol: :lol: :lol:

呢幾百大洋,足足夠我 2 個月的生活費。

包唔包每個月既"底, 沖 & 灑"先?

我返工返足六日,日日係屋企煮飯帶飯盒,一餐餸分兩餐食。返工收工搭車免費。不會出街食野,咁你計下我呢 D 咁自閉既悶蛋,兩個月生活費係幾錢。

估唔到地鐵工作時間咁長... 唔怪得章大每年都要去長旅行輕鬆輕鬆...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 12:23:32 
幹事
幹事

新手畢特 寫:
井 寫:
艾梵 寫:
入會好貴~~~
最大既得著係唔係DO only?
係既我就唔要啦~~~
DO 可以免費睇到

如果你只為"睇"本DO同上forum吹吹水, 老實講, 唔好花呢幾百蚊; 但如果你係contax粉絲, 亦有條引儲齊/擁有四季DO, 每年既album同其他會員限定contax"精品", 你就有好大條道理俾幾百蚊黎入會... 值唔值, 要你自己衡量... 希望來年會聚見到你 :D

如果無記錯,做左member,去環球整機整鏡好似係唔係有折定點?
如果係既,其實都幾抵(亦可能係有d悲哀,contax既body..... :twisted: )

環球送修八折...

http://forum.contax-club.org/viewtopic.php?t=75

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 14:30:49 
資深討論區會員

章魚真係唔錯
有free 車坐~~如果我有既一個月起碼慳番2000蚊 :evil: :evil:
如果係的話本DO可唔可以先俾lofan再拎得唔得~~唔該

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 15:12:34 
資深討論區會員

新手畢特 寫:
井 寫:
艾梵 寫:
入會好貴~~~
係既我就唔要啦~~~
DO 可以免費睇到

如果你只為"睇"本DO同上forum吹吹水, 老實講, 唔好花呢幾百蚊; 但如果你係contax粉絲, 亦有條引儲齊/擁有四季DO, 每年既album同其他會員限定contax"精品", 你就有好大條道理俾幾百蚊黎入會... 值唔值, 要你自己衡量... 希望來年會聚見到你 :D

如果無記錯,做左member,去環球整機整鏡好似係唔係有折定點?
如果係既,其實都幾抵(亦可能係有d悲哀,contax既body..... :twisted: )

我為水貨維修而入會,都算值既 :roll: :roll:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 15:14:26 
幹事
幹事

電虫 寫:
新手畢特 寫:
井 寫:
艾梵 寫:
入會好貴~~~
係既我就唔要啦~~~
DO 可以免費睇到

你咁要求到, 咁我唯有祝你新既一年就壞機, 唔係你點用得著個優惠... :twisted: :twisted: :twisted:

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 15:17:18 
資深討論區會員

井 寫:
電虫 寫:
新手畢特 寫:
井 寫:
艾梵 寫:
入會好貴~~~
係既我就唔要啦~~~
DO 可以免費睇到

你咁要求到, 咁我唯有祝你新既一年就壞機, 唔係你點用得著個優惠... :twisted: :twisted: :twisted:

e....咪住~~lofan入左會喎~~
問下佢可唔可以如果我壞既借證先
得既唔入會住 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 03 1月 06 15:21:28 
幹事
幹事

電虫 寫:
井 寫:
電虫 寫:
新手畢特 寫:
井 寫:
艾梵 寫:
入會好貴~~~
係既我就唔要啦~~~
DO 可以免費睇到

e....咪住~~lofan入左會喎~~
問下佢可唔可以如果我壞既借證先
得既唔入會住 :wink:

又縮???!!!

lofan, 你張證唔會有人借先黎唔見左架可?!...

[二人同行 送你上路]

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 04 1月 06 20:35:30 
CONTAX CLUB 會員

電虫 寫:
fortuno 寫:
01. vincenthoy28
02. jack_hui
03. Harris Huang(年年都會參加, 除非...... )
04. Manyung
05. Wing
06. 新手畢特 (標個尾會)
07. Wah
08. 井
09. 3C (應該冇問題)
10. johntsuihk
11. yualbert
12. kin
13. Chung
14. JohnC (hope can be more active)
15. Cheese323
16. tron
17. wai
18. Choyin
19. 章魚
20. Edison
21. Damon
22. sing
23. billyting
24. 東
25. Hallowei (Chuang weiching)
26. Hello Kit ( 咁又一年 )
27. macwah
28. Lo Fan (有冇綜援人士半價? )
29. Clifford
30.TL
31. Frankie Ching
32. iamderek
33. Dr. Conteos
34. Stupid!
35. hopig
36. bfdion
37. Ken Ho
38. happie
39. MG
四十. JOE 哥!
41.小小米奇
42. Cyrus
43.莞茜蔥
44. boris_lau
45. Terry Sham (非Contax用戶, 純粹支持有冇半價?)
46. Raimondi
47. Lemon
48. ronron
49. SF
50. Parrow
51. Luiki
52. Fortuno
伍拾亝.

學生有無優惠?呢期手緊2月先俾保護費得唔得呀大佬

54. Polarbear (唔使死,好彩趕到!Hi, 我新泥架!)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 05 1月 06 00:10:47 

polarbear 寫:
電虫 寫:
fortuno 寫:
01. vincenthoy28
02. jack_hui
03. Harris Huang(年年都會參加, 除非...... )
04. Manyung
05. Wing
06. 新手畢特 (標個尾會)
07. Wah
08. 井
09. 3C (應該冇問題)
10. johntsuihk
11. yualbert
12. kin
13. Chung
14. JohnC (hope can be more active)
15. Cheese323
16. tron
17. wai
18. Choyin
19. 章魚
20. Edison
21. Damon
22. sing
23. billyting
24. 東
25. Hallowei (Chuang weiching)
26. Hello Kit ( 咁又一年 )
27. macwah
28. Lo Fan (有冇綜援人士半價? )
29. Clifford
30.TL
31. Frankie Ching
32. iamderek
33. Dr. Conteos
34. Stupid!
35. hopig
36. bfdion
37. Ken Ho
38. happie
39. MG
四十. JOE 哥!
41.小小米奇
42. Cyrus
43.莞茜蔥
44. boris_lau
45. Terry Sham (非Contax用戶, 純粹支持有冇半價?)
46. Raimondi
47. Lemon
48. ronron
49. SF
50. Parrow
51. Luiki
52. Fortuno
伍拾亝.

學生有無優惠?呢期手緊2月先俾保護費得唔得呀大佬

54. Polarbear (唔使死,好彩趕到!Hi, 我新泥架!)

55. Victor Sze

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 05 1月 06 09:37:08 
資深討論區會員

報名,
56. Andy。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 05 1月 06 20:05:41 

今年入會人仕好似重多過上年喎 :P

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 05 1月 06 21:22:23 

上網的人士也很多. :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 05 1月 06 23:16:52 
資深討論區會員

係呀多咗人流,搞到我喺深圳上來好慢,
少咗上來,差D miss咗報名。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 06 1月 06 19:48:40 
討論區新手

57. speeder

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 07 1月 06 01:05:31 
討論區新手

58. Xenon

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 166 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1 ... 45678910 ... 12  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 1 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :