CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 29 3月 24 15:31:03

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週日 26 9月 04 01:14:01 
顧問 (榮譽)
顧問 (榮譽)

lofan 寫:
好高.... 興.... 通知大家.....

今次只得三名團友,結果又係 cancel

我唔再搞澳門團啦,問陣時就個個興高采烈,
報名時就等到屎忽都裂,唉...

到我有 mood 我 post 個大澳團,
希望到時反應好少少啦

以下 lee 個 model 係我學生,我已經問左佢應該可以做我地 model,
所以如果去大澳我儘量叫埋佢啦:
http://www.fotop.net/shanshan

我要10月10號才有空,因9號要考試。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 26 9月 04 02:36:45 
CONTAX CLUB 會員

lofan 寫:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

不好意思,我不是同大家開玩笑。Lofan 我不是玩你....
我今個星期沒有假,但下星期六就放假。

下星期六,我因幫澳門網友帶小玩具過去,所以下星期六我就一定去澳門。
當然,有澳門網友帶路影下食下。若不怕十月二日迫去澳門的話。請報名。

澳門一日遊 3.0 --> 10 月 2 日 (星期六)

澳門木船廠影相,食下萄菜, (其實都係我的意思)

由於要澳門網友安排行程,所以請於 9 月 29 日 00:00am 前報名。

1. 章魚

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 26 9月 04 07:16:51 
討論區會員

lofan 寫:
以下 lee 個 model 係我學生,我已經問左佢應該可以做我地 model,
所以如果去大澳我儘量叫埋佢啦:
http://www.fotop.net/shanshan

The photographer is my friend, hahahah

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 26 9月 04 11:31:25 
事務局長
事務局長

章魚 寫:
lofan 寫:

:oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

不好意思,我不是同大家開玩笑。Lofan 我不是玩你....
我今個星期沒有假,但下星期六就放假。

下星期六,我因幫澳門網友帶小玩具過去,所以下星期六我就一定去澳門。
當然,有澳門網友帶路影下食下。若不怕十月二日迫去澳門的話。請報名。

澳門一日遊 3.0 --> 10 月 2 日 (星期六)

澳門木船廠影相,食下萄菜, (其實都係我的意思)

由於要澳門網友安排行程,所以請於 9 月 29 日 00:00am 前報名。

1. 章魚

2/10, I can

1. 章魚
2. Vincent

Damn, my Calon Segur heart fall in love with Haut Brion

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 28 9月 04 21:01:45 
資深討論區會員

2號要開工唔得呀! :(

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 29 9月 04 00:34:32 
幹事
幹事

我大佬由上海返左黎,只係一個星期,年幾冇見過佢,
陪得一日得一日,輪到我唔去啦

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 29 9月 04 00:38:20 

不緊要

最後有 章魚 & vincent

會儘快 confirm 時間,, 留意 PM

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 29 9月 04 00:58:02 
討論區新手

喂喂10 月 1 日 有最後一日煙花比賽喎,早一日去啦 :lol:

1月1日我都會過去,馬交我玩到好熟有機會我帶隊 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 29 9月 04 01:07:16 

MR.PK 寫:
喂喂10 月 1 日 有最後一日煙花比賽喎,早一日去啦 :lol:

1月1日我都會過去,馬交我玩到好熟有機會我帶隊 :wink:

sorry .. 我開工 :cry: :cry: :cry:

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 39 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 12 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :