CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週四 28 3月 24 20:09:46

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 94 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567  下一頁
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週三 09 2月 05 11:59:33 
CONTAX CLUB 會員

lofan 寫:
地點有冇人有 reommendation,初三都可以稍為坐得耐少少的茶樓酒館

sorry no idea tim.... but need to finalize asap la.... 8)

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 09 2月 05 18:08:59 
幹事
幹事

咁我不如問,美孚有冇人反對?  :twisted:

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 09 2月 05 18:19:02 
幹事
幹事

lofan 寫:
咁我不如問,美孚有冇人反對?  :twisted:

我唔反對, 就晒您啦! :wink:

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 09 2月 05 23:58:08 
幹事
幹事

拿,post 左咁多個鐘,冇人反對,咁就美孚 12:00 地鐵恒生等啦,
我聽日 check 下邊間酒樓初三會開,如果三間都唔開先再改地點啦

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 00:03:36 
資深討論區會員

lofan 寫:
拿,post 左咁多個鐘,冇人反對,咁就美孚 12:00 地鐵恒生等啦,
我聽日 check 下邊間酒樓初三會開,如果三間都唔開先再改地點啦

齋吹?定去埋荔枝角公園影相?

Wish List:
Distagon 1,4/35 ; Rollei SL66 S-Planar 120/5.6; 150/4 HFT

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 00:03:47 
幹事
幹事

lofan 寫:

Yeah!! Who will join?

1. Lofan
2. Terry

Terry Shum
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 00:06:58 
討論區新手

初三我都得呀

Terry Sham 寫:
lofan 寫:

Yeah!! Who will join?

1. Lofan
2. Terry

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 00:29:53 
幹事
幹事

都好,雖然之前已經有個幾時得閒表,
但係如果你 firm 到年初三下午得閒,
都請表多次態啦。

荔枝角公園冇 model 都幾難影,都唔知影乜好喎

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 00:41:01 
幹事
幹事

lofan 做 model 咪得 lor, 有冇大大可以借部 Leica 比 lofan 渣住影?~
1. lofan
2. Terry
3. Erik
8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 00:47:06 
幹事
幹事

lofan 寫:
都好,雖然之前已經有個幾時得閒表,
但係如果你 firm 到年初三下午得閒,
都請表多次態啦。

荔枝角公園冇 model 都幾難影,都唔知影乜好喎

Lofan, 您冇貨喇? 有冇花花影呀?

Terry Shum
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 01:50:17 

lofan 做 model 咪得 lor, 有冇大大可以借部 Leica 比 lofan 渣住影?~
1. lofan
2. Terry
3. Erik 8)
4. yualbert (let me bring my M for lofan la.... btw where are those who said they would be available on 年初三?)

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 02:21:44 
資深討論區會員

1. lofan
2. Terry
3. Erik 8)
4. yualbert (let me bring my M for lofan la.... btw where are those who said they would be available on 年初三?)
5. damon

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 03:45:32 
討論區管理員

1. lofan
2. Terry
3. Erik Cool
5. damon
6. FR

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 10:38:14 
資深討論區會員

1. lofan
2. Terry
5. damon
6. FR
7KING

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 10 2月 05 11:43:00 
討論區新手

1. lofan
2. Terry
5. damon
6. FR
7KING
8. billykam

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 94 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  1234567  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 9 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :