CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週四 28 3月 24 20:02:16

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 55 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週三 07 1月 04 00:11:45 
顧問 (榮譽)
顧問 (榮譽)

本年度首次人像外影活動將於二月一日舉行,Model二名(未定)。名額20人。
費用: 會員$120,非會員$140。有興趣之會員請電郵至
manyung@contax-club.com報名。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 07 1月 04 00:56:57 
幹事
幹事

勇哥!我要影 Sylvia 妹! :shock:

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 07 1月 04 01:08:27 
顧問 (榮譽)
顧問 (榮譽)

ok lofan
Please transfer $5,000 to my bank account. I find her for you

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 07 1月 04 01:28:29 
幹事
幹事

足45分鐘? :twisted: :twisted: :twisted:
五味任做? (MS100, P85, VS24-85, TVS3, T3)

唔貴喎又!

---

嘩,請佢真係要咁貴嫁?
女人果然係會食錢的怪獸!

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週三 07 1月 04 07:29:25 
幹事
幹事

manyung 寫:
本年度首次人像外影活動將於二月一日舉行,Model二名(未定)。名額20人。
費用: 會員$120,非會員$140。有興趣之會員請電郵至
manyung@contax-club.com報名。

起價?

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 07 1月 04 16:54:00 
CONTAX CLUB 會員

我會參加.以後除了外出,不然CONTAX CLUB的活動我都會參加的.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10 1月 04 12:02:42 
顧問 (榮譽)
顧問 (榮譽)

各位兄弟,Sylvia的價錢相當不少。如果真的要Sylvia做model。
活動費必須增加至會員$150,非請會員$170才能達至活動收支平行。
請你們confirm。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10 1月 04 16:29:44 

manyung 寫:
各位兄弟,Sylvia的價錢相當不少。如果真的要Sylvia做model。
活動費必須增加至會員$150,非請會員$170才能達至活動收支平行。
請你們confirm。

最主要是大家喜歡,至於價錢嗎?壹貳拾圓問題應該不大唄.

活動是室內還是室外?如室外,時間最好是早些因太陽很快下山,我最近幾次都到了pm4:45左右光線就開始不够.請留意此問題.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10 1月 04 20:11:48 

Harris Huang 寫:
manyung 寫:
請你們confirm。

最主要是大家喜歡,至於價錢嗎?壹貳拾圓問題應該不大唄.

活動是室內還是室外?如室外,時間最好是早些因太陽很快下山,我最近幾次都到了pm4:45左右光線就開始不?.請留意此問題.

係喎!
請問約 Sylvia 每次至少幾多個鍾?

可唔可以咁,搵次影室內影樓.分兩個時段.
時段一,收 $120, 無 Sylvia.
時段二,收 $150, 有 Sylvia.

如果多人影時段二(有 Sylvia), 咪兩個時段都有 Sylvia 囉!

影室內燈光好 D. D 相同效果會好 D. 唔好浪費大好"影"緣 呀!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10 1月 04 20:31:01 
CONTAX CLUB 委員會
CONTAX CLUB 委員會

嘩......講到似曾曾.......hahaha
model 名單還未確定呢
:P

香港互聯網康泰時攝影會

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10 1月 04 20:59:02 

contaxclub 寫:

我地不如研究下 Sylvia 個面型,要點打燈先至最靚囉!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 10 1月 04 21:08:35 
幹事
幹事

eddiemak 寫:
contaxclub 寫:

我地不如研究下 Sylvia 個面型,要點打燈先至最靚囉!

我呢張自然光最靚:
圖檔

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11 1月 04 01:32:34 
事務局長
事務局長

manyung 寫:
請你們confirm。

係真唔係..如果係..我會出山... :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 11 1月 04 02:33:24 
幹事
幹事

我老婆仔最靚! :shock:

百五就百五!話之你二百! :twisted: :twisted: :twisted:
上次老子影自己老婆仔影得又辛苦又唔夠喉又唔夠靚,非要上訴不可~

哎也,如果都係請到佢黎,
千祈唔好俾佢聽見我在背後亂叫佢,佢憎死我都似! :cry:
到時我連果一百億分之一的機會都冇埋啦!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 14 1月 04 00:29:53 
顧問 (榮譽)
顧問 (榮譽)

由於會長說找不到models和沒有會員報名,故考慮取消這次外影活動。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 55 篇文章 ]  前往頁數 1234  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :