CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 19 4月 24 17:57:22

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 42 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁
發表人 內容
文章發表於 : 週一 25 4月 05 01:05:47 
幹事
幹事

活動日期:2005年5月28日(星期六)

模特兒:Vivica Ip,Yumi Ho

模特兒服裝:時裝

活動地點:山頂公園

活動時間:14:00 - 17:00(另設中場休息)

活動人數:16人,分2組進行拍攝

活動費用:(CONTAX CLUB 05-06’會員)HK$150,(非會員)HK$180

集合地點:山頂纜車總站(需步行上山頂)

集合時間:13:30,逾時不候。逾時到達之參加者請自行前往活動地點

參加辦法:請於本版面留名,待收到本會通知後,於指定時間內把款項存入通知內之銀行戶口,並將會員名稱、真實姓名、聯絡電話及入數紙編號電郵到clifford_tsang@yahoo.com

注意事項:參加者請保留入數紙於活動當日交予本會工作人員以作身份確認。如於入數限期前未能回覆繳費,則作放棄論

Vivica Ip
圖檔

圖檔

Yumi Ho
圖檔

圖檔

本主題只作活動報名,所有非報名之回覆將會被刪除

已報名之CONTAX CLUB 05-06’會員:
01 Harris Huang(請收PM)
02 Hello Kit(請收PM)
03 Kong Pui Cheong(請收PM)
04 hallowei(請收PM)
05 Sunny Yiu(請收E-mail)
06 arnoldwu(請收PM)
07 Victor Sze(請收PM)
08 edison(請收PM)

已報名之非會員:
01 jason.lau(請收PM)
02 Andy (Wah's friend)(請收 email)
03 leoko (Harris's Friend)(請收PM)
04 smalldog (Harris's Friend)(請收PM)
05 chrislau(請收PM)
06 dcman999 (請收PM)

CONTAX CLUB 人像活動參加者守則

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

最後由 Terry Shum 於 週二 24 5月 05 13:51:28 編輯,總共編輯了 22 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 01:15:32 
CONTAX CLUB 會員

到。 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 01:22:46 

Sorry....Sorry睇見個Post開心得仔,唔記得個日原來黎唔到。Sorry....Sorry :cry: :cry:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 01:54:11 

我參加.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 08:37:21 
資深討論區會員

我參加.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 10:09:13 
資深討論區會員

Go Go Go Go Go~~~~~ :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 11:20:07 

lofan 寫:
如果設有飯局,傍晚上黎 join 食飯

影相又要菲林又要沖晒仲係影d 唔識的女仔,暫時俾唔起住啦

講到咁慘 :(
影 digital la....

頂,果日要幫朋友影嘢,嚟唔倒,D models 仲要唔錯添 :(

圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 18:16:13 

我參加

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 25 4月 05 20:37:34 

:D 難得本會有活動,緊係參加啦!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 26 4月 05 09:15:16 
資深討論區會員

Terry, 我想報名, 唔該. :D

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 26 4月 05 09:30:40 
幹事
幹事

我以工作人員身份參加

各位有雜物就交俾我拿啦,每件每六秒收費六毫,其中一仙捐埋日本車禍難民,少量剩尾捐俾 LoFan 破產保証基金

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 27 4月 05 11:30:51 

lofan 寫:
我以工作人員身份參加

各位有雜物就交俾我拿啦,每件每六秒收費六毫,其中一仙捐埋日本車禍難民,少量剩尾捐俾 LoFan 破產保証基金

我都做埋工作人員啦.... 我都冇機...唉....

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 28 4月 05 13:23:23 

I am in. Arnold Wu (member) + 1 non-member. Total two persons.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 28 4月 05 23:31:54 

我參加,唔該.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 29 4月 05 00:17:20 
幹事
幹事

arnoldwu 寫:
I am in. Arnold Wu (member) + 1 non-member. Total two persons.

佢地立規矩陣時我冇睇清楚,不過係唔係會員優先呀好似?

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 42 篇文章 ]  前往頁數 123  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 28 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :