CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週五 29 3月 24 04:27:53

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 36 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週一 15 3月 04 00:34:21 
幹事
幹事

可惜...... :(

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 15 3月 04 13:28:25 
幹事
幹事

Lofan:
有冇見到Sylvia?

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 16 3月 04 19:44:49 
幹事
幹事

最近距離時貼面而過添呀~ 哎,早知乘機下手... :twisted:

開始之前Leo兄行埋去,人地兩個擺哂 V 字舖士俾佢影,佢 C/Y 對唔切焦....
(Leo兄,正確版本有冇出入?)大好機會影唔成,該當何罪?  :evil:

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 16 3月 04 20:42:01 
CONTAX CLUB 會員

lofan 寫:
最近距離時貼面而過添呀~ 哎,早知乘機下手... :twisted:

開始之前Leo兄行埋去,人地兩個擺哂 V 字舖士俾佢影,佢 C/Y 對唔切焦....
(Leo兄,正確版本有冇出入?)大好機會影唔成,該當何罪?  :evil:

買AX啦,快夾準! :twisted: :wink: 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週三 17 3月 04 12:32:28 

Henry 寫:
lofan 寫:

買AX啦,快夾準! :twisted: :wink: 8)

不要 leo 兄...我是新丁來的....
"人地兩個擺哂 V 字舖士俾佢影" <----- 點解你睇到, 我睇唔到架 ? >.<
不過回唔切電 & 上錯鏡先係問題..

不過算啦, 我至在燒晒 d superia 400, 拎你 d 幫我打果 D 相引下人.
果曰影左 d 乜我唔 mind. ( =) )

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週四 18 3月 04 09:15:39 
幹事
幹事

啊,v孛舖士不是擺給你拍的?
冤枉好人了...

哎,不知何時再有機會見到燒肥牛了,唯有多看 Panasonic 的廣告吧
如果買 LC-1 送 Sylvia 相集,肯定部機好賣得多,松下 d marketing
真係蠢

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 36 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 8 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :