CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週四 28 3月 24 15:56:39

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 45 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123
發表人 內容
 文章主題 :
文章發表於 : 週一 29 1月 07 12:19:53 
CONTAX CLUB 會員

Henry 寫:
wah 寫:
sing 寫:
wah 寫:

相信會長伉儷呢一世都會記住小弟 :oops:

今日既英雄係"華Dee"與"奔馳"... 兩度勇救會長伉儷... :lol: :lol:

下午過後當小弟回復理智之時...........方發現原來呢d場面絕對唔係電影橋段 :lol:

恭喜會長同吳太, 相親相愛, 白頭到老, 年年去關西! :D

當我返到香港打電話恭喜荒木氏時, 有幸會長及會長夫人親自回憶烈火戰車事件, 話會好好重賞樺Dee喎! :twisted:

看來每年會長的結婚週年紀念, 車神樺少都會係話題之一 :twisted:

圖檔
Billy Ting
http://billyting.fotop.net/

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 29 1月 07 12:42:38 
幹事
幹事

billyting 寫:
Henry 寫:
jason.lau 寫:
Clifford 寫:
井 寫:
vincenthoy28 寫:
wah 寫:
sing 寫:
wah 寫:
相信會長伉儷呢一世都會記住小弟 :oops:

今日既英雄係"華Dee"與"奔馳"... 兩度勇救會長伉儷... :lol: :lol:

下午過後當小弟回復理智之時...........方發現原來呢d場面絕對唔係電影橋段 :lol:

其實樺少先至係本會第一車手.... :wink:

樺少簡宜係今日當值既救世主! :twisted:

今天有幸坐樺少架「奔馳」由沙田用百六咪奔馳往會場 8) :twisted:

wow... too bad I miss all the fun things you guys had today!

恭喜會長同吳太, 相親相愛, 白頭到老, 年年去關西! :D

當我返到香港打電話恭喜荒木氏時, 有幸會長及會長夫人親自回憶烈火戰車事件, 話會好好重賞樺Dee喎! :twisted:

看來每年會長的結婚週年紀念, 車神樺少都會係話題之一 :twisted:

天若有情
詞:李健達/李默 唱:袁鳳瑛

原諒話也不講半句
此刻生命在凝聚
過去你曾尋過
每段失去了的聲音
落日遠去人祈望
留住青春的一剎
風雨思念 置身夢裡
總會有唏噓

若果他朝此生不可與你
那管生命是無奈
過去也曾盡訴
往日心裡愛的聲音
就像隔世人祈望
重拾當天的一切
此世短暫 轉身步進
消失你的空間

只求望一望
讓愛火永遠的高燒
青春請你歸來
再伴我一會

樺 Dee :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 29 1月 07 12:47:14 
幹事
幹事

佳偶天成, 白頭到老

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週一 29 1月 07 13:35:38 

Congratulations to Maria and Nelson

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 29 1月 07 16:29:19 

恭喜會長!!!!! :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 29 1月 07 22:28:46 

白頭到老, 心心雙印, 永結同心, 夫妻和順, 百年好合, 年生貴子, 五世其昌, 兒孫滿堂..... :D :D ....恭喜恭喜 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週一 29 1月 07 23:28:53 

恭喜會長

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 30 1月 07 12:10:01 
幹事
幹事

原來lofan sir殺出, 給會長與會長夫人如此大:lol:

(因為我平時睇都唔會睇會務通告,我竟然今日先知原來會長 d 相o係 lee 度)

我傳授左「巫山精龍霸」 o既究極奧義俾會長大人,佢兩夫妻又點會唔 high 丫? :twisted:

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 30 1月 07 14:19:13 

lofan 寫:
原來lofan sir殺出, 給會長與會長夫人如此大:lol:

(因為我平時睇都唔會睇會務通告,我竟然今日先知原來會長 d 相o係 lee 度)

我傳授左「巫山精龍霸」 o既究極奧義俾會長大人,佢兩夫妻又點會唔 high 丫? :twisted:

你係邊樹學??!! :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 30 1月 07 14:48:35 

lofan 寫:

唔通係第八感? 要有屎既覺悟?

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 30 1月 07 18:11:09 
資深討論區會員

恭喜會長大人同夫人

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 30 1月 07 19:15:10 
討論區會員

恭喜!恭喜! :lol: :lol: :lol:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週二 30 1月 07 22:46:59 
幹事
幹事

wai 寫:
lofan 寫:

唔通係第八感? 要有屎既覺悟?

响「巫山精龍霸」 o既究極奧義入面,隱藏住本會會長永遠向上、屹立不倒o既大秘密,當然唔可以話你聽

http://www.lofan.net

回頂端
 個人資料  

文章主題 : Re:
文章發表於 : 週一 18 1月 16 15:09:15 
討論區新手

Bricks 寫:
白頭到老, 心心雙印, 永結同心, 夫妻和順, 百年好合, 年生貴子, 五世其昌, 兒孫滿堂..... :D :D ....恭喜恭喜 :wink:

又一年了嗎?

回頂端
 個人資料  

文章發表於 : 週日 21 2月 16 10:25:00 
討論區新手

我都講番聲恭喜恭喜先。。。。

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 45 篇文章 ]  前往頁數 上一頁  123

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:沒有註冊會員 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :