CONTAX CLUB Carl Zeiss 討論區

香港互聯網康泰時攝影會
現在的時間是 週二 19 3月 24 10:51:42

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

發表新文章 回覆主題  [ 152 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 11  下一頁
發表人 內容
 文章主題 : 釧路
文章發表於 : 週五 04 2月 05 11:25:06 
幹事
幹事

D死日本國鐵佬,見親我係遊客,永遠都係俾上格我!  :evil:
圖檔

連件睡袍都係 JR 標誌喎,又幾盞鬼喎
圖檔

圖檔

果朝搭巴士去亞寒湖,凍到巴士入面 d 霧氣都結埋冰,變成外面又係冰,
裏面都係冰
圖檔

玩完哂亞寒,網走同屈斜路湖,Lofan又再回到釧路,搵野食中...
圖檔

愈搵愈遠離火車站(平時我好少搵食時會遠離火車站,果晚唔知做乜)
圖檔

搵到野食(左邊係鯨魚肉!)
圖檔

又搵到野食...
圖檔

好彩我亞媽睇相時留意唔到,第一同第二張相都唔係同一間舖
圖檔

其實仲有,不過條link hidden 左,不過呢,我又見到有人入到去喎

http://www.lofan.net

最後由 lofan 於 週五 11 2月 05 21:39:20 編輯,總共編輯了 3 次。

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 04 2月 05 11:46:58 
CONTAX CLUB 會員

嘩嘩嘩 ~~~~ 好 high 呀 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 04 2月 05 11:55:16 
幹事
幹事

章魚 寫:
嘩嘩嘩 ~~~~ 好 high 呀 :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

hi 果 d,影唔到相....

anyway, 唔算靚嫁,不過未醉之前真係好好人,
最搞笑係我好似開始 tam 得佢幾開心之後,佢連原本同佢一齊食飯個亞媽都趕走埋,又幫我熱辣辣逐條魚拆骨,再吹凍埋,又用濕毛巾幫我抹手,又幫我叫的士

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 04 2月 05 11:58:02 

我要學冧到架妹的日文 8) 8) 8) 8)

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 04 2月 05 14:34:53 
事務局長
事務局長

lofan 寫:
章魚 寫:

hi 果 d,影唔到相....

anyway, 唔算靚嫁,不過未醉之前真係好好人,
最搞笑係我好似開始 tam 得佢幾開心之後,佢連原本同佢一齊食飯個亞媽都趕走埋,又幫我熱辣辣逐條魚拆骨,再吹凍埋,又用濕毛巾幫我抹手,又幫我叫的士

未醉之前好好人???? 又幫你叫的士???? :oops: :oops: :oops: :twisted:

Damn, my Calon Segur heart fall in love with Haut Brion

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 04 2月 05 22:09:51 

章魚 寫:
我要學冧到架妹的日文 8) 8) 8) 8)

X2!!!

真係乜都抵番晒 :twisted:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週五 04 2月 05 22:14:00 

阿媽知都係話你叻好口者 :wink:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 05 2月 05 02:39:49 
事務局長
事務局長

lofan 寫:
Sili 寫:
lofan 寫:
問錯方向啦你 :twisted: :lol:

(何x途tone)︰我們只在房間內....閒談,沒有發生 :twisted: :twisted: :twisted:

唔怪得lofan去咁多次東洋,原來 :roll: :roll:

我去咁多次東洋,都只係遇過今次一次怪事咋喎

頭先又有電話啦~

Jealous to die.... :?

Damn, my Calon Segur heart fall in love with Haut Brion

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 05 2月 05 10:23:12 
幹事
幹事

Lofan, 我仲未找到您條Hidden Link, 有冇Tips呀? :wink:

Terry Shum
香港互聯網康泰時攝影會幹事
圖檔 圖檔

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週六 05 2月 05 12:12:48 
事務局長
事務局長

我又要!!!

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 06 2月 05 02:59:46 
CONTAX CLUB 委員會
CONTAX CLUB 委員會

vincenthoy28 寫:
我又要!!!

我又要!!!

香港互聯網康泰時攝影會

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 06 2月 05 10:30:32 
資深討論區會員

lofan sir, 唔爭在我呢個唔關事, 但又八卦既人喇. Thz.

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 06 2月 05 11:07:54 

contaxclub 寫:
vincenthoy28 寫:
我又要!!!

我又要!!!

我又要,我睇過未架? :oops:

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 06 2月 05 22:31:04 
幹事
幹事

撞鬼,lee 條基本上係最少靚相的 thread,個 hit rate 竟然咁鬼高,
可想而知大把人鍾意八多過鍾意見相 lor

回頂端
 個人資料  

文章主題 :
文章發表於 : 週日 06 2月 05 23:29:22 
資深討論區會員

lofan 寫:
撞鬼,lee 條基本上係最少靚相的 thread,個 hit rate 竟然咁鬼高,
可想而知大把人鍾意八多過鍾意見相 lor

我又要知!!
八,是人的天性,如果唔係d周刊點賣,我要食風了 :lol: :lol: :lol:

Wish List:
Distagon 1,4/35 ; Rollei SL66 S-Planar 120/5.6; 150/4 HFT

回頂端
 個人資料  

顯示文章 :  排序  
發表新文章 回覆主題  [ 152 篇文章 ]  前往頁數 12345 ... 11  下一頁

所有顯示的時間為 UTC + 8 小時

誰在線上

正在瀏覽這個版面的使用者:Bing [Bot] 和 0 位訪客

不能 在這個版面發表主題
不能 在這個版面回覆主題
不能 在這個版面編輯您的文章
不能 在這個版面刪除您的文章

搜尋:
前往 :